Senaste Inlägg

Hm..

Hallå där, det är Sara som skriver, igen..

Denhär gången tänkte jag utföra ett experiment! Experimentet går ut på att skriva ett inlägg och se hur lång tid det dröjer innan Oscar märker att hans blogg är uppdaterad. Kul eller inte, det avgör ni själva. Jag gör det mest för att få fram min poäng, den här bloggen uppdateras allt för sällan, SPECIELLT av bloggens innehavare själv ;)

I övrigt så önskar jag er alla en fantastiskt bra dag! :)


Sommarkväll i Tånnö 2010.
Hoppas det blir en lika fin sommar 2011 :)

Gästbloggning, igen!

Och nu var det dags för ännu en gästbloggare på Oscars blogg eftersom även jag tycker det är lite snålt med uppdateringar från pöjken själv här. Jag är Sara Lindsmyr om någon undrar, jag vill ju inte gör reklam eller så men eftersom jag vet att ni undrar så kan jag ju slänga in min blogglänk här nedanför ;)

www.saramiriamlindsmyr.blogg.se

Jaha ja, vad vill ni läsa om månnetro? Jag antar att ni vill läsa om Oscar och hans liv eftersom det är hans blogg ni är inne på? Tyvärr är det ju så att jag inte vet så mycket om hans dag eftersom jag inte pratat med honom idag, men ett och annat sms har det blivit så jag kan avslöja att han förut funderade på att köpa glass för att fira det fina vårvädret! Tror dock inte att han är så sugen på glass nu längre när det i princip är snöstorm här i småland.

Bara för att jag börja skriva om glass nu så kom jag att tänka på att jag har lite i frysen.. MUMS! gammeldags vanilj, here I come! eller jag menar... morötter och blomkål here I come, eftersom jag är så nyttig!

Jag tycker om att lägga ut bilder i mina inlägg som jag gör så här får ni därför en bild som är tagen förra sommarren. Det vita är mitt ben och det bruna Oscars arm.. det är ju i alla fall nästan samma nyans, eller vad säger ni?



Ha det gött snigelkött!
Stora kramen från gästbloggaren Sara, glöm inte att kolla in min blogg, och att tjata på Oscar att själv uppdatera lite ;)