Senaste Inlägg

Påskis!

Jahaja, då va de påsk igen! va kul:P Igår var jag och anton och min lilla sara på elmia i jkpg =) De va inte så värst jätte märkvärdigt, men va ju skönt o komma iväg o hitta på något iaf =) Men där fanns ju en hel del bilar, men dom flesta (enligt mig) va alldeles för mycket, lixom man ska ju kunna köra bilen med eller? Inte bara ha o titta på, eller? Endel bilar va ju så toksänkta så man inte fick igenom ett hårstrå mellan fronten och backen! 
Och en del bilar hade ju så mycket inkopplat ljud och finneser så de va ju helt galet! Men visst bilarna va fina, men såna bilar kan man ju inte köra med bara, tänk om minsta lilla repa kommer på lacken? Eller minsta lilla smutsfläck? De skulle bara inte gå! :P Men men haha, alla har vi ju olika synpunkter på saker o ting :P 
Annars igår så ja vi gick runt på elmia, sen åkte vi hem till sara jag anton och sara och åt pizza och vilade upp oss inför kvällen som vi hade tänkt oss att åka o kolla på race o kolla på bilar :) Vilket slutade med att vi åkte 2 varv på stan i jkpg o sen åkte hem, det snöade och va jätte dåligt väder, och sen va inga bilar ute heller, så vi släppte av sara hemma i hovslätt och sen åkte ajg o anton hem :) 
Idag ska vi upp igen och se om vi kan få se några race idag =) Men före detta så ska jag äta påskmidda med familjen och sakna sönder min underbara sara :) 
Och på tal om sara, hon är ju bara för goe, när jag anton och borg skruvade med min bil i torsdags så hade sara tråkigt, så då började hon städa min toalett och mitt rum, hur gulligt är inte de? hihih min sötnos de :) 
Nu ska jag hjälpa farmor lite med maten o annan skit :) 
Vi hörs alla läsare, häääj mää iiiir :)